Көкөністермен пісірілген балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Балық (көксерке, шортан, треска, мұз) - 250 г, тазартылған картоп - 250 г, май - 30 г, томат пюресі - 20 г, ұн -1 ас қасық. қасық, тұз, лавр жапырағы дәміне қарай.
Сипаттамасы Кәстрөлдің түбіне туралған картопты салып, 40-50 г су құйып, қақпақпен 5 минут қайнатыңыз. Тұздалған балық кесектерін картоптың үстіне қойып, лавр жапырағын қосып, 6 минут қайнатыңыз (көрсетілген уақыттың ортасында балық кесектерін аударуды ұмытпаңыз). Ұнды, майды, сорпаны және томат пюресін сұйылтыңыз, балықты осы қоспамен жуып, қақпағын ашпай 3 минут қыздырыңыз.