Бұқтырылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты6 минут
Өнімдер Ет (сиыр еті, шошқа еті, қой еті) -300 г, қаймақ - 50 г, пияз - 1 орташа бас, сәбіз - 1 орташа, ақжелкен - 1 тамыр, май - 30 г.
Сипаттамасы Шыңдалған шыны ыдысқа туралған пиязды, ақжелкенді, сәбізді салыңыз, 100 г су мен май қосыңыз. Қақпақтың астына жылжытыңыз және жылытыңыз, 6 минут. Араластырыңыз, бұқтырылған көкөністерге бұрын ұрылған, тұздалған және бұрышталған ет кесектерін салыңыз, лавр жапырағын қосып, тағы 6 минут қайнатыңыз.