Жемістер қосылған торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қамыр: 250 г қысқа пісірілген печенье, 125 г сары май, 3 жұмыртқа 1 ас қасық. қант, 1 стек. ұн, бірнеше алма (алмұрт, шабдалы, ірі қара өрік).
Сипаттамасы Майды кішкене төртбұрышты пісіру парағында қыздырыңыз және печеньені түбіне салыңыз. Жемістерді тазалаңыз, тұқым бөлігін алып тастаңыз, өте жұқа емес тілімдерге кесіңіз және печеньелерді олармен жабыңыз. Бөлек ыдыста ұнды қантпен араластырыңыз (түйіршіктер болмауы үшін), жұмыртқаны қосып, шанышқымен жақсылап шайқаңыз. Бұл қоспаны жемістерге салыңыз. Пеште 180-220 гр температурада, массасы жақсы піскенше пісіріңіз.