Бекон мен жасымық қосылған сүтті пюре сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер 300 мл су, 300 мл сүт, 150 г бекон, 1 сәбіз, 1 пияз, 60 г жасымық, 1 бульон кубы, жасыл ақжелкен.
Сипаттамасы Өңделген беконды кесектерге бөліп, сорпа ыдысында 100% температурада 2-4 минут қыздырыңыз. Беконның жартысын алыңыз. Жасымықты, майдалап туралған сәбізді және пиязды беконның қалған бөлігімен бірге ыдысқа салыңыз, араластырыңыз. Сорпа текшесін бөлек қайнаған суға сұйылтып, өсімдік қоспасын құйыңыз. Араластыру. Ыдыстарды тесігі бар қақпақпен жабыңыз және жасымық жұмсақ болғанша 100% температурада шамамен 15 минут пісіріңіз. Пісіру процесінде сорпаны араластырыңыз. Сорпаны салқындатыңыз, ағызыңыз және қайтадан құйыңыз. Көрсетілген массадан пюре жасаңыз және сорпамен араластырыңыз. Сүтті құйыңыз, араластырыңыз және аздап қыздырыңыз. Сорпаға бекон мен майдалап туралған шөптерді салыңыз.