Кесілген кесектер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты9 минут
Өнімдер 300 г сиыр еті, 2 пияз, 1 жұмыртқа, 1 шай қасық ұнтақталған бидай жармасы, 1 ас қасық. бидай ұны қасық, 30 г сары май, 1 ас қасық. томат пастасы қасық, шөптер, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Етті ас үй балғасымен жұқа тілімдерге кесіңіз. Туралған пиязды, шөптерді, тік жұмыртқаны бөлек араластырыңыз. Ұнтақталған крекер, тұз және бұрыш қосыңыз, қайтадан араластырыңыз. Алынған массаны бөліктерге бөліп, ет кесектеріне салыңыз да, орамға айналдырыңыз. Үстіне дәміне қарай бұрыш пен тұз себіңіз. Оралған орамдарды ыдысқа салыңыз, аздап су құйыңыз және 100% температурада шамамен 9 минут қыздырыңыз. Ұнды бұқтырудан бөлек сұйықтықпен сұйылтыңыз, томат пастасы мен май қосыңыз, араластырыңыз және зразаның үстіне құйыңыз. Тағы 2-3 минут қыздырыңыз.