Төс етінен жасалған харчо сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер 200 г сиыр еті, 50 г күріш, 1 ас қасық. өсімдік майының қасық, 1 ас қасық. томат пастасы қасық, 2 кептірілген қара өрік, 2 пияз, 2 түйір сарымсақ, кинзаның 3 бұтағы, ыстық бұрыш, 1 ас қасық. құлмақ-сунели қасық, шөптер, тұз. Шөптерге себілген үстелге қызмет етіңіз.
Сипаттамасы Етті жабу үшін төс етін кесектерге салқын сумен жауып, 100% температурада 3,5-4,5 минут пісіріңіз. Бөлек, туралған пиязды, томат пастасын, ұсақталған сарымсақты, сунели құлмақтарын, кинза шөптерін және майды араластырыңыз. 100% температурада 2 минут сөндіріңіз. Көкөністерді ет қосылған ыдысқа салыңыз, тұқымсыз күріш, бұрыш және қара өрік қосыңыз. Қайнаған суға 1 литрге дейін құйыңыз, тұз себіңіз және тағы 10 минут 100% қыздырыңыз.