Саңырауқұлақтар мен бұрыш қосылған күркетауық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер күркетауық филесі - 500 - 700 г. шампиньондар - 500 г. пияз - 100 г. болгар бұрышы - 3 дана. күнбағыс майы сары май тұз - дәміне қарай бұрыш - дәміне қарай
Сипаттамасы Күркетауық филесі орташа өлшемді кесектерге кесіліп, пісірілгенге дейін өсімдік майына қуырылады. Содан кейін күркетауықтан бөлек, пияз мен шампиньондар сары маймен қуырылады, жұқа тілімдерге кесіледі (саңырауқұлақ бойымен кесілгенде жұмсақ болады). Сонымен қатар, болгар бұрышы бөлек табада өсімдік майына қуырылады, өлшемі 2Х2 см төртбұрыштап туралады. Бұрыштың түрлі-түсті болғаны жөн. Қуырғаннан кейін бұрыштың алтын қыртысы болуы керек, бірақ жұмсақ болмауы керек! Содан кейін бәрін бір ыдысқа араластырыңыз, ал егер сіз саңырауқұлақтар мен бұрыш дайындаған кезде ет салқындаған болса, қоспаны қыздырыңыз. Күрішпен бірге қызмет етіңіз.