Түрлі-түсті орамжапырақ, нан пісірілген
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Түсті қырыққабат-1,5 кг, сары май-50 г, нан үгіндісі - 130 г, ұн - 50 г, 4 жұмыртқа, өсімдік майы - 200 мл, 1 лимон, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Қырыққабатты ірі гүлшоғырларға бөліп, тұзды қайнаған суға қайнатыңыз. Дайын дерлік гүлшоғырларды құрғатыңыз, ұнға ораңыз, жақсылап шайқалған жұмыртқаға салып, нан үгіндісіне салып, қыздырылған өсімдік майына қуырыңыз. Еріген сары майды құйып, лимон тілімдерімен безендіре отырып, үстелге қызмет етіңіз. Ол тәуелсіз тағам ретінде немесе гарнир ретінде қолданылады.