Болашаққа арналған баклажандар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер баклажандар - 1 кг сарымсақ - 1 бас сірке суы 9% - 1-1,5 ас қасық. л өсімдік майы - 1/2 кесе
Сипаттамасы Баклажандарды қабығынан аршып, қалыңдығы 1-1,5 см дөңгелектерге турап, тұз сеуіп, кем дегенде жарты сағат қоя тұрыңыз. Бөлінген шырынды төгіп тастаңыз. Содан кейін кесектерді өсімдік майына алтын түске дейін қуырыңыз. Ұсақталған сарымсақ пен 9% сірке суынан "Груэль" дайындап, оны баклажан салынған ыдысқа құйыңыз, араластырыңыз және баклажандарды стерильді банкаларға салыңыз. Өсімдік майын қайнатыңыз және оны баклажанға құйыңыз, ораңыз. Осындай жолмен дайындалған баклажандарды келесі күні-ақ жеуге болады, бұл жағдайда оларды кәстрөлде қысыммен қалдыру арқылы банкаларға үнемдеуге болады. баклажандар - 1 кг сарымсақ - 1 бас сірке суы 9% - 1-1,5 ас қасық. л өсімдік майы - 1/2 кесе