Тәтті және қышқыл тұздықтағы ветчина қосылған жұмыртқа кеспесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 ас қасық жүгері ұны (үстіңгі жағы жоқ) 425 г ананас, өз шырынында консервіленген, сығылған, шырын 2 ас қасық алма сірке суы 2 ас қасық соя соусы 1 ас қасық кетчуп, 1 ас қасық зәйтүн майы, 225 г ветчина стейк, майдан тазартылған және кішкене текшелерге кесілген. Пияз, 2 үлкен тәтті бұрышты (қызыл және жасыл) турап, тұқымын аршып, кішкене төртбұрыштап тураңыз 50 г қытай жұмыртқа кеспесі 45 г жаңғақ, 1 түйір сарымсақты турап, 3 бас жасыл пиязды ұсақтаңыз. Ыдысқа жүгері ұны мен резервтелген ананас шырынын араластырыңыз, сосын сірке суын, соя соусын және кетчупты қосыңыз. Майды үлкен табада қыздырыңыз және ветчинаны орташа отта 5 минут бойы араластыра отырып қуырыңыз. Бұрыш қосып, тағы 8 минут араластыра отырып, қуырыңыз. Макарон өнімдерін дайындаңыз. Қуыруға арналған табаларға жаңғақ пен сарымсақты қосып, отты ең төменгі деңгейге дейін азайтып, қоспаны араластырып, 4 минут қуырыңыз. Жүгері ұны мен ананас шырынын қоспасын, сондай-ақ ананас кесектерін қосып, үздіксіз араластыра отырып, қайнатыңыз. Отты тағы бір рет азайтып, тұздық қалың және тегіс болғанша араластыра отырып, шамамен 5 минут қайнатыңыз. Кеспе дайын болған кезде ағызып, табаққа салыңыз. Ветчина қосылған тәтті және қышқыл тұздықты құйыңыз, жасыл пияз кесектерімен безендіріңіз және қызмет етіңіз