Тәтті және қышқыл тұздықтағы ветчина қосылған жұмыртқа кеспесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 ас қасық жүгері ұны (үстіңгі жағы жоқ) 425 г ананас, өз шырынында консервіленген, сығылған, шырын 2 ас қасық алма сірке суы 2 ас қасық соя соусы 1 ас қасық кетчуп, 1 ас қасық зәйтүн майы, 225 г ветчина стейк, майдан тазартылған және кішкене текшелерге кесілген. Пияз, 2 үлкен тәтті бұрышты (қызыл және жасыл) турап, тұқымын аршып, кішкене төртбұрыштап тураңыз 50 г қытай жұмыртқа кеспесі 45 г жаңғақ, 1 түйір сарымсақты турап, 3 бас жасыл пиязды ұсақтаңыз. Ыдысқа жүгері ұны мен резервтелген ананас шырынын араластырыңыз, сосын сірке суын, соя соусын және кетчупты қосыңыз. Майды үлкен табада қыздырыңыз және ветчинаны орташа отта 5 минут бойы араластыра отырып қуырыңыз. Бұрыш қосып, тағы 8 минут араластыра отырып, қуырыңыз. Макарон өнімдерін дайындаңыз. Қуыруға арналған табаларға жаңғақ пен сарымсақты қосып, отты ең төменгі деңгейге дейін азайтып, қоспаны араластырып, 4 минут қуырыңыз. Жүгері ұны мен ананас шырынын қоспасын, сондай-ақ ананас кесектерін қосып, үздіксіз араластыра отырып, қайнатыңыз. Отты тағы бір рет азайтып, тұздық қалың және тегіс болғанша араластыра отырып, шамамен 5 минут қайнатыңыз. Кеспе дайын болған кезде ағызып, табаққа салыңыз. Ветчина қосылған тәтті және қышқыл тұздықты құйыңыз, жасыл пияз кесектерімен безендіріңіз және қызмет етіңіз
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тәтті және қышқыл тұздықтағы ветчина қосылған жұмыртқа кеспесі пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 8 мин. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz