Алма мен джем қосылған нан сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ескірген қара бидай наны - 200 г, су - 1 л, жаңа піскен алма - 160 г, қант - 50 г, мейіз - 50 г, джем - 125 г, жұмыртқаның сарысы -2 дана., қаймақ - 100 г. Нан кесектерін және тілімдерге кесілген жаңа алмаларды аздап қайнатыңыз. су құйыңыз, содан кейін дуршлаг арқылы сүртіңіз, түйіршіктелген қантты, мейізді және кез келген джемді қосыңыз. Сорпаны қайнаған сумен қажетті қалыңдыққа дейін сұйылтыңыз. Ұрылған сарысын дайын сорпаға құйыңыз. Қызмет көрсету кезінде қаймақ салыңыз.