Қаймақтағы кептірілген нан тұшпарасы (Беларусь асханасы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны - 200 г, сүт - 100 г, ұн - 50 г, жұмыртқа - 1 дана., сары май - 20 г, қаймақ - 80 г, нан үгіндісі - 20 г. Құрғақ нанды крекерге ұсақтаңыз, оларды сүтке салыңыз. Ісінген кезде ұн, жұмыртқа қосып жақсылап араластырыңыз. Массаны 15-20 г шарларға бөліңіз, қайнаған суға көтерілгенше қайнатыңыз, дуршлагқа тастаңыз, терең табаға салыңыз, сары маймен дәмдеңіз, қаймақ құйыңыз, нан үгіндісіне себіңіз және пеште пісіріңіз.