Қаймақтағы кептірілген нан тұшпарасы (Беларусь асханасы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны - 200 г, сүт - 100 г, ұн - 50 г, жұмыртқа - 1 дана., сары май - 20 г, қаймақ - 80 г, нан үгіндісі - 20 г. Құрғақ нанды крекерге ұсақтаңыз, оларды сүтке салыңыз. Ісінген кезде ұн, жұмыртқа қосып жақсылап араластырыңыз. Массаны 15-20 г шарларға бөліңіз, қайнаған суға көтерілгенше қайнатыңыз, дуршлагқа тастаңыз, терең табаға салыңыз, сары маймен дәмдеңіз, қаймақ құйыңыз, нан үгіндісіне себіңіз және пеште пісіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қаймақтағы кептірілген нан тұшпарасы (Беларусь асханасы) пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz