Тауық бауыры қосылған ветчина орамы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауықтың бауыры 250 г, ветчина 300 г, пияз 35 г, ұн 20 г, сүт 100 г, сары май 70 г, тимьян, майоран, бұрыш және дәміне қарай тұз. Туралған пиязды қайнаған майға қуырыңыз. Оның үстіне майдалап туралған тауықтың бауыры қуырылады, оған тұз, бұрыш, майоран, тимьян, ұн себіледі, тағы біраз қуырылады және су құйылады. Қоюланғанша араластыра отырып қайнатады, содан кейін оттан шығарады және салқындатады. Дуршлаг арқылы екі рет сүртіңіз немесе өткізіңіз. Сары маймен көбіктенгенше шайқаңыз, қаласаңыз, дәмдеуіштер қосыңыз. Ветчина қабаттары жайылып, үстіне паштет біркелкі қабатқа қойылады және ораммен оралады, осылайша толтыру екі жағынан да көрінеді.