Тұздықта қуырылған бауыр.
Қосылды: 10.09.2024 2
 0
Дайындау уақыты18 минут

Өнімдер
Сипаттамасы Бауыр 520 г Тұз, бұрыш Қуыруға арналған май 60 г Ұн 30 г Тұздық үшін: Ұн 20 г Сары май 20 г Сорпа 180 г Қаймақ 100 г Пияз 2 дана Тұз Бауырды қалыңдығы 1 см -ге дейін тілімдерге кесіңіз, аздап ұрып, текшелерге кесіңіз. Тұз бен бұрыш, ұнға нан, баяу отта қуырыңыз, қызғылт түс жоғалғанша, блоктар екі жағынан кесілген кезде (18 минут). Пісіруге болмайды: ол шырындылығын жоғалтады. Пиязды ұсақтап тураңыз, қызарғанша қуырыңыз. Бидай ұнын ашық сарыға дейін қайнатыңыз, сорпамен сұйылтыңыз, қаймақ, тұз қосып, баяу отта 5 минут қайнатыңыз. Тұздалған пиязды қосып, араластырыңыз. Қызмет көрсету кезінде табаққа бауырдың бір бөлігін салыңыз, пияз қосылған қаймақ тұздығын құйыңыз. Гарнирге картоп пюресі ұсыныңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тұздықта қуырылған бауыр. пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 18 мин. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
