Бекон қосылған қоян сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қоян - 100 г, бекон - 10 г, сәбіз - 10 г, пияз - 5 г, ұн - 10 г, бұрыш бұршағы - 1 г, әр түрлі шөптер - 1 шоқ. Өңделген қоянды 2-3 бөлікке кесіңіз, беконды ұсақтап тураңыз, сәбіз мен пиязды тілімдерге бөліңіз. Дайындалған өнімдерді қызарғанша бірге қуырыңыз. Содан кейін ыдысқа ыстық су құйыңыз, қайнатыңыз, әр түрлі көк шөптерді ("Букет"), бұрыш бұршағын, тұзды қосып, сорпаны баяу отта 1 сағат қайнатыңыз. Бөлек ыдыста пісіру аяқталғанға дейін 15-20 минут бұрын ұнды қоңыр түске дейін құтқарыңыз, сорпамен сұйылтыңыз, қайнатыңыз, сорпаға қосып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Пісіру аяқталғаннан кейін сорпаны сүзіп алыңыз және салқындағаннан кейін бетінен майды кетіріңіз. Қызмет көрсету кезінде қоян кесектерін сорпа салынған табаққа салыңыз.