Табада жасыл бұршақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бұршақтарды қайнаған тұзды суға пісірілгенге дейін қайнатқаннан кейін, оларды май құйылған табаға салып, тұздалған жасыл пиязды, дәмді шөптерді немесе ақжелкенді қосып, тұз бен бұрыш себіңіз. Ұрылған жұмыртқалармен құйылады және пеште дайын болғанға дейін жеткізіледі. Бір табада қызмет етіңіз. 200 г жасыл бұршақ үшін - 20 г жасыл пияз, 30 г еріген сары май, 2 жұмыртқа, 5 г ақжелкен немесе дәмді, бұрыш, дәміне қарай тұз.