Фарш пен салманы дайындау
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1700 г сиыр еті, 70 г еріген сары май, 120 г пияз, 10 г ұн, 0,5 г ұнтақталған қара бұрыш, 10 г жасыл ақжелкен, 20 г тұз. 1000 г өнім беріңіз.Етті жуыңыз, сүйектер мен сіңірлерден босатыңыз, кесектерге кесіңіз және майға қуырыңыз. Қуырылған етті аздап су қосып, дайын болғанға дейін сөндіріңіз. Бұқтырылған ет пен қуырылған пиязды ет тартқышта ұсақтаңыз. Етті бұқтыру арқылы алынған сорпада тұздықты дайындаңыз, оған тұз, бұрыш, жасыл ақжелкен қосыңыз. Онымен тартылған етті дәмдеңіз.