Жеміс пудингі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бананды шанышқымен сүртіңіз (немесе бірнеше киви, әрине, терісіз), қаймақ, қант және ванилин қосыңыз. Араластыру. Желатинді жылы суға араластырыңыз, кішкене отқа қойыңыз және араластыра отырып қайнатыңыз. Содан кейін қоспасы бар ыдысқа құйып, мұқият араластырыңыз. Алынған массаны терең ыдысқа құйып, үстіне үгітілген шоколад себіңіз. Тоңазытқышқа салыңыз. Ең қиын міндет - пудингті қалыптан алып тастау, алайда эстетикалық жағымды болудан гөрі - мұздатылған ыдыстан тікелей жеген дұрыс.