Саңырауқұлақ көбелегі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер саңырауқұлақтар 1 кг, пияз 2, сары май 50 г, нан үгіндісі 1 стақан, жұмыртқа 8, қаймақ 1 стақан, тұз, бұрыш дәміне қарай.
Сипаттамасы Пияз мен саңырауқұлақтарды алдыңғы рецептте сипатталғандай бұқтырыңыз. Жұмыртқаның сарысын тұзбен сүртіңіз, қаймақпен араластырыңыз және саңырауқұлақтар пиязбен бұқтырылған ыдысқа құйыңыз. Содан кейін бәрін ақырын араластырыңыз, жұмыртқаның ағын, нан үгіндісі, тұз және бұрыш араластырыңыз. Дайындалған массаны маймен майланған және нан үгіндісіне себілген қалыпқа салыңыз, бетін тегістеңіз, қаймақпен майлаңыз және пеште пісіріңіз. Пісірілген бабканы қалыптан алыңыз, табаққа салыңыз, айналасына туралған шикі көкөністер мен шөптерді салыңыз.