Кәді құймақтары - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер цуккини 400 г, ұн 20 г, сары май 50 г, жұмыртқа 2, қаймақ 1 стақан, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Цуккиниді қабығынан тазалаңыз, өзегі мен тұқымын алып тастаңыз, кесектерге кесіңіз және ет тартқыштан өткізіңіз. Цуккини массасына ұн, тұзбен езілген сарысын қосып жақсылап араластырыңыз. Егер масса қалың болып шықса, оны сүтпен сұйылтыңыз. Ұрылған жұмыртқаның сарысын абайлап енгізіңіз. Жақсы қыздырылған табаға бір қасық өсімдік майын құйып, үстіне құймақтарды қуырыңыз. Қаймақпен бірге дайын құймақ беріңіз.