Тары наны
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер тұтқыр тары ботқасы 4 кесе, жұмыртқа 3, сары май 50 г, ұсақталған крекер 1/2 кесе, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Тұтқыр тары ботқасын тұздалған сүтке қайнатыңыз, суытыңыз. Жұмыртқаның сарысын ақуыздан бөліп алыңыз. Сарысын салқындатылған ботқамен араластырыңыз, белки жақсылап шайқаңыз, сонымен қатар ботқамен араластырыңыз. Масса біркелкі, кесектерсіз болуы керек. Дөңгелек пішінді немесе табаны маймен майлаңыз, ұсақталған нан үгіндісіне себіңіз, оған ботқаны біркелкі қабатқа салыңыз да, жақсы қыздырылған пешке салыңыз. 15-20 минуттан кейін нан дайын болады. Қаймақпен, джеммен бірге қызмет етіңіз. Нанды басқа да дәнді дақылдардан толтырғыштардың барлық түрлерімен (саңырауқұлақтар, картоп, балық, көкөністер мен жемістер) пісіруге болады.