Қарақұмық жармасынан жасалған котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 200 г қарақұмық жармасынан ботқа пісіріңіз, оны суытыңыз. Бірнеше құрғақ саңырауқұлақтарды пиязбен қуырыңыз, майдалап тураңыз. Саңырауқұлақтар алдын-ала (кешке) сіңіріледі. Сүтке малынған және сығылған 50 г ақ нан целлюлозасын қосыңыз. 4 сарысын салыңыз, барлығын ботқамен араластырыңыз, котлеттер жасаңыз, олардың әрқайсысы бірден ақуызға, сосын нан үгіндісіне оралады. Өсімдік майына қуырыңыз. Кез келген жасыл салатпен бірге қызмет етіңіз. Ұқсас котлеттерді тары жармасынан да жасауға болады.