Саңырауқұлақ котлеттері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Алыңыз: 100 г немесе одан да көп саңырауқұлақтар, 2 жұмыртқа, 1/2 бөлке ақ нан, 3 кішкене пияз, нан үгіндісі, қуыруға арналған май, тұз, бұрыш. Саңырауқұлақтарды жуыңыз, тазалаңыз және баяу отта 5 минут қайнатыңыз. Суды ағызып, саңырауқұлақтарды суланған нанмен және аршылған және туралған пиязбен бірге ет тартқышқа бұраңыз. Алынған массаны тұздап, бұрышқа салыңыз, бәрін мұқият араластырыңыз. Котлеттер жасауға болатын біртекті масса алу үшін ұн немесе нан үгіндісін қосыңыз. Әрбір котлетті нан үгіндісіне ақырын айналдырыңыз. Қуыруға арналған табада майды қыздырып, котлеттерді әдемі алтын түске ие болғанша қуырыңыз (әр жағынан 2 минуттан). Шөптермен безендіріңіз.