Толтырылған шампиньондар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Алыңыз: 500 г ірі саңырауқұлақтар, пияз, ақжелкен, 2 жұмыртқа, тұз, бұрыш, нан үгіндісі, қуыруға арналған май. Саңырауқұлақтарды тазалаңыз, жуыңыз, аяқтарын кесіңіз және майдалап тураңыз. Пиязды аршып, текшелерге кесіңіз де, туралған аяқтарымен бірге сары майға қуырыңыз. Осыдан кейін туралған ақжелкенмен араластырыңыз және дәміне қарай дәмдеңіз. Шампиньондардың қақпағын алынған массамен толтырыңыз. Жұмыртқа мен нан үгіндісіне ораңыз. Сары майға аздап қызарғанша қуырыңыз.