Қаймақ құймақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер бидай ұны 2 кесе, жұмыртқа 3, қаймақ 1 кесе, қант 2 ас қасық, май 2 ас қасық, сода 1/2 шай қасық, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Кәстрөлге қаймақ құйыңыз, тұз бен қантпен езілген жұмыртқаның сарысын, еріген сары майды, ұнды қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. Ас содасын екі ас қасық сүтте сұйылтыңыз және қоспаны қамырмен бірге кастрюльге құйыңыз. Ол жерге жұмыртқаның ағын ақырын ақырын енгізіңіз. Құймақтарды әдеттегідей пісіріңіз.