Шоколадты жүрек
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут
Өнімдер Қажетті өнімдер: 200 г сары май, 200 г ащы шоколад, 100 г қант, 1 1/2 ас қасық ванильді қант, 4 жұмыртқа, пісірме табақ (жүрек).
Сипаттамасы Шоколадты сары маймен бірге микротолқынды пеште 1 минут ерітіңіз. Салқындатыңыз және жұмыртқаның сарысын араластырыңыз. Бір уақытта жұмыртқаның ағын қант пен ванильді қантпен шайқаңыз. Шоколад қоспасын шайқалған ақтармен ақырын араластырыңыз да, бәрін бұрын сары маймен майланған және ұн себілген жүрек пішініне құйыңыз. Тұмшапеште орташа температурада (160 градус) 25 минут пісіріңіз. Содан кейін пешті өшіріп, тікелей пеште салқындату үшін қалдырыңыз. Кілегеймен қызмет етіңіз және құлпынай немесе таңқураймен безендіріңіз.