Шоколадты жүрек
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут
Өнімдер
Қажетті өнімдер: 200 г сары май
200 г ащы шоколад
100 г қант
1 1/2 ас қасық ванильді қант
4 жұмыртқа
пісірме табақ (жүрек).
200 г ащы шоколад
100 г қант
1 1/2 ас қасық ванильді қант
4 жұмыртқа
пісірме табақ (жүрек).
Сипаттамасы Шоколадты сары маймен бірге микротолқынды пеште 1 минут ерітіңіз. Салқындатыңыз және жұмыртқаның сарысын араластырыңыз. Бір уақытта жұмыртқаның ағын қант пен ванильді қантпен шайқаңыз. Шоколад қоспасын шайқалған ақтармен ақырын араластырыңыз да, бәрін бұрын сары маймен майланған және ұн себілген жүрек пішініне құйыңыз. Тұмшапеште орташа температурада (160 градус) 25 минут пісіріңіз. Содан кейін пешті өшіріп, тікелей пеште салқындату үшін қалдырыңыз. Кілегеймен қызмет етіңіз және құлпынай немесе таңқураймен безендіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Шоколадты жүрек пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 1 мин. Из продуктов вам понадобятся Қажетті өнімдер: 200 г сары май, 200 г ащы шоколад, 100 г қант, 1 1/2 ас қасық ванильді қант, 4 жұмыртқа, пісірме табақ (жүрек).. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz