Көкнәр тұқымынан жасалған торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты50 минут
Өнімдер Құрамы: 160 г. сары май немесе маргарин, 120 г. қант ұнтағы, 1 пакет ванильді қант, 6 жұмыртқа, 80 г. ұн, пышақтың ұшында қопсытқыш қамыр, ванильді пудингке арналған 1 пакет құрғақ қоспасы, 160 г. ұнтақталған көкнәр тұқымы, 30 г. үгітілген шоколад, шамамен 50 г. джем, 1 стакан шоколад глазурі.
Сипаттамасы Дайындау әдісі: Сары майды қант ұнтағы мен ванильді қанттың көрсетілген мөлшерінің жартысымен көбік пайда болғанша сүртіңіз, сүртуді жалғастыра отырып, жұмыртқаның сарысын бір -бірлеп енгізіңіз. Жұмыртқаның ағын қалған қант ұнтағымен бірге тік көбікке шайқаңыз. Ұнды қамырдың қопсытқышымен және құрғақ пудинг қоспасымен араластырып, електен өткізіңіз. Осы ұннан, шайқалған ақуыздардан, көкнәр тұқымынан және шоколадтан қамырды ақырын илеңіз. Серіппелі пішінді табаның түбін сары маймен майлаңыз, оған қамырды салыңыз да, алдын ала қыздырылған пеште 190с температурада шамамен 50 минут пісіріңіз. Салқындағаннан кейін жылытылған джеммен майлап, шоколад глазурімен жабыңыз.