Қаймақ, джем, бал қосылған құймақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 50 г ұн, 60 г сүт, 1 г ашытқы, жұмыртқаның үштен бір бөлігі, 10 г қант, 20 г еріген сары май, 30 г қаймақ немесе 30 г джем, 30 г бал.
Сипаттамасы Ұнды електен өткізіңіз, ұнның үштен бірінен 20 г сүт пен ашытқыдан қамыр илеңіз, жылы жерге қойыңыз, көтерілгенше қалдырыңыз, қалған ұнды, сүтті, суды, қантты, жұмыртқаның сарысын қосыңыз, жақсылап илеңіз, тұз, шайқалған ақуыздармен біріктіріңіз, көтерілуге қалдырыңыз, майға қуырыңыз. Қаймақпен, джеммен немесе балмен суару арқылы қызмет етіңіз.