Геркулес құймақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кесе сұлы үлпектері, 2 кесе су, 2 жұмыртқа, 1 ас қасық қант, дәміне қарай тұз. Қуыруға арналған май.
Сипаттамасы Сұлы майын суға қайнатыңыз, салқындатыңыз, тұз, қант, сарысын қосыңыз, жақсылап араластырыңыз. Содан кейін қатты көбікке шайқалған белки енгізіңіз, жоғарыдан төмен қарай ақырын араластырыңыз және құймақтарды ыстық табада сары майға қасықпен жайып пісіріңіз. Қызарғанша қуырыңыз. Майсыз сұлы құймақтары жұмыртқа қоспай дайындалады. Шаймен бірге қызмет етіңіз. Егер құймақ табаға құйылса, оған 2 - 4 ас қасық ұн қосуға болады. Қанша порцияға арналған: 4.