"Руслан" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г қаймақ, 2 кесе қант, 100 г сары май, 1/2 шай қасық сода, 5 ас қасық ұн.
Сипаттамасы Қантты сары маймен сүртіңіз, қаймақ қосып жақсылап араластырыңыз. Алынған массаны 2 бөлікке бөліңіз, біреуін кремге қалдырыңыз (суыққа қойыңыз), екіншісіне сода қосу үшін ұн қосыңыз. Бұл қалың құймақ сияқты болуы керек. Пішінді сары маймен майлап, 4 торт пісіріңіз, олардың біреуі тортты толтыру үшін сәл қызарғанша. Тоңазытқыштан алынған креммен 3 тортты жабыңыз, оларды бірінің үстіне бірін қойып, қуырылған жаңғақтарға қалың себіңіз. Төртінші тортты ұсақтап, оны тортқа себіңіз. Түнде тоңазытқышқа салыңыз