Жарма
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер Қарақұмық жармасы 50, су 40, сүзбе 85, қант 10, жұмыртқа 1/2 дана., бидай жармасы 5, кілегейлі маргарин 5, қаймақ 35, сары май 10, тұз.
Сипаттамасы Ұнтақталған қарақұмық ботқасын ыстық күйінде үгітілген сүзбе, тұз, қант, май және шикі жұмыртқамен араластырады. Массаны 25-30 мм қабаты бар майланған және нан үгіндісіне себілген пісірме табаққа жайыңыз, беті жұмыртқа мен қаймақ қоспасымен майланып, пісіріледі. Сары маймен немесе қаймақпен бірге беріледі.