Ботқасы бар қойдың бүйірі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
қабырғалары бар 1-1
5 кг қой еті
1 стакан қарақұмық
1
5-2 стакан су
5 пияз
200 г еріген сары май
дәміне қарай тұз.
5 кг қой еті
1 стакан қарақұмық
1
5-2 стакан су
5 пияз
200 г еріген сары май
дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Қойды тұзбен сүртіңіз, ұсақталған қарақұмық ботқасын дайындаңыз, оны шикі туралған пиязбен араластырыңыз да, қойдың қабырғасы мен кеуде бөлігінің арасына пісірме табаққа салыңыз, аздап су немесе сорпа қосып, пеште жұмсақ болғанша қуырыңыз. . Ботқаны пияз біркелкі пісетін етіп араластыру керек.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ботқасы бар қойдың бүйірі пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся қабырғалары бар 1-1,5 кг қой еті, 1 стакан қарақұмық, 1,5-2 стакан су, 5 пияз, 200 г еріген сары май, дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz