Ботқасы бар қойдың бүйірі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер қабырғалары бар 1-1,5 кг қой еті, 1 стакан қарақұмық, 1,5-2 стакан су, 5 пияз, 200 г еріген сары май, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Қойды тұзбен сүртіңіз, ұсақталған қарақұмық ботқасын дайындаңыз, оны шикі туралған пиязбен араластырыңыз да, қойдың қабырғасы мен кеуде бөлігінің арасына пісірме табаққа салыңыз, аздап су немесе сорпа қосып, пеште жұмсақ болғанша қуырыңыз. . Ботқаны пияз біркелкі пісетін етіп араластыру керек.