Қаймақпен бұқтырылған картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер қаймақ (кілегей) 1 кесе, тұз, дәмдеуіштер, аскөк шөптер шоғыры.
Сипаттамасы Дайындалған картопты тілімдерге бөліп, сазды ыдыстарға, тұзға салыңыз, дәмдеуіштер қосыңыз, қаймақ құйыңыз, қақпақпен жабыңыз. Кәстрөлдерді алдын ала қыздырылған пешке салыңыз да, дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Бұқтырылған картопты шөптермен молынан себіңіз де, жаңа піскен көкөністермен (қызанақ, қияр, редис және т.б.) қызмет етіңіз. Кәстрөлді пешке салмас бұрын, оған үгітілген ірімшікті қосуға болады.