Қой етімен бұқтырылған картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер қой еті 600 г, сәбіз 1, пияз 1, томат пюресі 1 ас қасық (немесе 2 қызанақ), шошқа майы 4 ас қасық, тұз, бұрыш, аскөк көк.
Сипаттамасы Картоп пен сәбізді тазалаңыз, шайыңыз, текшелерге кесіңіз және қуырыңыз. Пиязбен бөлек қуырыңыз, кесектерге кесілген қой еті- жақсы. Барлығын араластырыңыз, кастрюльге (немесе сазды ыдыстарға) салыңыз, аздап сорпа немесе су, томат пюресі (қызанақ), тұз, дәмдеуіштер қосып, қақпағын жауып, алдын ала қыздырылған пешке салыңыз. Барлық өнімдер дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Қызмет көрсетер алдында шөптерге себіңіз.