Тауықтың аяқтарынан жасалған салқын тағамдар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Май қабаттары жоқ дайындалған аяқтарды дайын болғанға дейін баяу отта аз мөлшерде тұзды суға қайнатыңыз. Пиязды ұсақтап турап, еріген тауық майына толығымен мөлдір болғанша қуырыңыз. Салқындатылған етті ет тартқыштан өткізіп, дайындалған пиязды қуырылған маймен, майдалап туралған тік жұмыртқа мен үгітілген ірімшікпен бірге қосыңыз. Барлық массаны араластырыңыз, аздап тұз, бұрыш қосып, майонезбен дәміне қарай дәмдеңіз. Тегіс табаққа немесе салат ыдысына салыңыз, туралған шөптермен жабыңыз. Ыдыстың шетіне әдемі туралған қайнатылған немесе жаңа піскен көкөністерді салыңыз.