Картоп кугелі қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1, 2 л ет және сүйек, сүйек немесе тауық сорпасы, 800 г шикі картоп, 4 жұмыртқа, 80 г бидай ұны, 1 пияз, 2 ас қасық. л. еріген сиыр еті немесе тауық майы, аздап тұз. Тазартылған картопты ұсақ үккіштен өткізіңіз. Пиязды жіңішке жарты сақиналарға бөліп, дайындалған майдың бір бөлігінде қуырыңыз. Картопты, ұнды, пиязды, ұрылған жұмыртқаны, тұзды жақсылап араластырыңыз, қалған маймен майланған қалыпқа салыңыз да, пеште 180-200 температурада жұмсақ болғанша пісіріңіз. Дайын кугельді 4 бөлікке бөліп, ыстық сорпамен бір табаққа салыңыз. Майдалап туралған ащы шөптермен немесе жасыл пиязбен дәмдеңіз.