Бозбаш - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қойдың төс еті 500 г Картоп 5 дана Пияз 2 дана Ұн 1/2 ас қасық. л Қызанақ 4 дана Еріген сары май 2 ас қасық. л Қара өрік немесе шие өрігі Кинза, насыбайгүл тұзы, бұрыш Қойды жуып, ұсақтап турап, үстіне суық су құйып, баяу отта жартылай дайын болғанша пісіріңіз. Пайда болған көбікті саңылаулы қасықпен алып тастаңыз. Қойды еріген сары майы бар кастрюльге салыңыз, туралған пиязды, қызанақты немесе томат пастасын, ұнды қосып, ет дайын болғанша қуырыңыз. Содан кейін сүзілген ыстық сорпаны сол жерге құйып, туралған картопты, қара өрікті (немесе шие өрігін), тұзды, бұрышты, шөптерді салып, картоп дайын болғанша пісіріңіз.