Сорпадағы картоп сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1, 2 л ет және сүйек сорпасы, 600 г картоп, пияз, шөптер, тұз. Егер сіз еврейлердің дәстүрлі тағамдарын ұстанатын болсаңыз, онда картопты сорпаға қайнатып, салқын тұздау керек. Егер дәстүрлерден бас тартуға мүмкіндік берілсе, онда картопты тұзды суға қайнатуға әбден болады. Дайын картопты сорпадан немесе судан алыңыз, аздап құрғатыңыз және ағаш ұсақтағышпен біртекті массаға езіңіз. Алынған пюрені табақтарға салыңыз, ыстық сорпаны құйыңыз (осылайша картоп қайнатылған) және майдалап туралған пияз мен шөптерге себіңіз.