Майонез астындағы көкөніс бұқтырмасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Өсімдік майы, бірнеше ірі пияз, сарымсақтың бірнеше басы, консервіленген бұршақ пен жүгері, сәбіз, картоп, майонез, ірімшік (жаман), асқабақ, баклажан... Қарапайым мөлшерде болатын басқа да көкөністер. Кесілген картопты, сәбізді және ұзақ уақыт бойы пісірілгеннің бәрін сары май қосылған ыстық табада қалдырыңыз. Сәбіз жұмсақ болған кезде және картоп алтын қыртысты тапқан кезде, барлық басқа көкөністерді сол жерге қалдырыңыз, араластырыңыз, майонез құйыңыз, ірімшік пен шөптермен жабыңыз, майонез піскенше қақпақтың астында ұстаңыз және қызмет етіңіз. ескертпе: егер БҰЛ жұмыртқамен жасалса, онда ол "Көкөністермен қуырылған жұмыртқа" деп аталады, ал егер етпен (балық, құс еті, астын сызу керек), онда - ирландиялық бұқтырылған. Тағы бір ескертпе: кесуге тура келетін барлық көкөністер ІРІ мөлшерде кесіледі, ал пиязды соңғы сәтте тастау керек, әйтпесе дәрумендер жоғалады!