Балмұздақты дайындау әдістері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Алдымен өнімдер туралы. Барлық өнімдер пісірер алдында тоңазытқышта жатуы керек. Егер ұрылған жұмыртқаның белок қолданылса, онда жұмыртқаны керісінше - тоңазытқыштан шығару керек. Сүт пен кілегейге келетін болсақ - жақсылап салқындату керек, кілегей майдың ең жоғары пайызына ие болуы керек - бұл кілегейдің тұрақты күйіне және ең күшті дәмге қол жеткізеді. Егер "Кілегейді шайқаңыз" деп жазылса, онда сіз оларды соңына дейін аздап шайқауыңыз керек - содан кейін қалған компоненттермен жақсы араластыруға қол жеткізіледі. Қантты ұсақ немесе ұнтақ түрінде қолданған дұрыс - ол оңай ериді. Бұл талғамға байланысты болса да - қоңыр қантты да, жай балды да қолдануға болады, банан, алма және қара өрік сияқты жемістер езілген кезде тез тотығады - түсін жоғалтады, сондықтан бірнеше тамшы лимон шырынын қосқан дұрыс. Құрамында қоспалар алкоголь өңдеуге(мұздатуға) сәл ұзағырақ уақыт кетеді. Егер сізге сироп қажет болса, онда 200 гр алыңыз. су, және 200 гр. қант. Қантты суда ерітіп, қыздырыңыз, оны үнемі жинап алыңыз. Шамамен 1 минут қайнатыңыз. Ұзындығы шамамен 300 грамм болады. шәрбаттан тұрады.