Картоптан жасалған тұшпара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Картопты аршып, ұсақ үккіште сүртіңіз, содан кейін шырын ағып кетуі үшін бұл массаны дәке арқылы сығыңыз. Шырын тұнғанша және тұнба түскенше күтіңіз. Сұйықтықты абайлап төгіп тастаңыз. Тұнба - бұл картоп крахмалы. Содан кейін сығылған массаны және алынған крахмалды араластырыңыз. Бұл негіз, сіз тұшпара, аздап тұз жасай аласыз. Егер сіз қайнаған сүтке бір шай қасықтан салсаңыз, онда сіз жақсы сүтті сорпа аласыз. Екінші тағам ретінде де дайындауға болады.