Сүтпен бұқтырылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған аяқтарды кесектерге бөліп, майға немесе маргаринге қуырыңыз. Сол табада майдалап туралған пиязды, сосын ұнды қуырыңыз. Тұздықтың қажетті мөлшерін алу үшін қаймақ қосып, сүтпен сұйылтыңыз. Дәміне қарай тұз бен бұрыш қосып, майдалап туралған хош иісті шөптерді қосып, қуырылған аяқ бөліктерін тұздыққа салып, ет жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Тұздалған суға бөлек туралған сәбізді және балдыркөк немесе ақжелкен тамырын қайнатыңыз, сүзіп алыңыз, құрғатыңыз және олармен бірге табақтардағы аяқ бөліктерін безендіріңіз. Ет бұқтырылған ыстық тұздықтың үстіне құйыңыз.