Сарымсақ тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған аяқтарды кесектерге кесіңіз (немесе тұқымдардан босатыңыз, ал целлюлозаны кесектерге кесіңіз). Сақиналарға кесілген және тұздалған пиязды, майдалап туралған және аршылған қызанақты, құрғақ ұннан жасалған таңғышты, аздап сірке суын, кинза, насыбайгүлді, туралған сарымсақ түйірлерін, тұзды, бұрышты қосыңыз. Барлығын сорпамен құйып, шамамен жарты сағат қайнатыңыз. Аяқтары бұқтырылған тұздықпен бірге қызмет етіңіз.