Қара өрік қосылған қаймақтағы тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Аяқтарды майлы қабаттар мен теріден босатыңыз. Үлкен кесектерге, тұзға, бұрышқа кесіңіз, қатты отта аздап қуырыңыз. Қабырғасы қалың кастрөлдің түбіне қабығы мен өзегінен тазартылған және 4-8 бөлікке кесілген алмаларды салыңыз, тұқымсыз қара өрік қосыңыз. Үстіне ет кесектерін салып, бәрін қаймақпен құйып, дайын болғанға дейін бұқтырыңыз. Ыстық аяқтардың бөліктерін бұқтырылған алма мен қара өрікпен безендіре отырып, бөліктерге арналған табақтарға салыңыз.