Үнді жеміс салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2 манго, 2 банан, 2 апельсин, әрқайсысы 60 г қара және ақ жүзім, 1 папайя, үгітілген қабық және бір лиметта мен бір апельсиннің шырыны, 0,25 кесе қант ұнтағы, ұнтақталған қара бұрыш, табиғи йогурт.
Сипаттамасы Мангоның қабығын аршып, тұқымын алып тастаңыз, етін жұқа тілімдерге кесіңіз, кішкене бөліктерді бір жаққа қойыңыз. Банандарды аршып, қиғаш етіп тураңыз. Апельсиндерді тазалаңыз және оларды тілімдерге бөліңіз. Шырындарды жинау үшін мұны тостағанның үстінде жасаңыз. Жүзімді екіге бөліп, тұқымын алып тастаңыз. Папайяны тазалаңыз, оны екіге бөліңіз, тұқымдарды алып тастаңыз және целлюлозаны тілімдерге бөліңіз, кішкене бөліктерді жинаңыз. Жемістерді вазаға салыңыз да, араластырыңыз. Апельсин шырыны мен лиметта шырынын, қантты және манго мен папайяның кішкене бөліктерін араластырғышқа немесе металл қондырмасы бар тағамдық процессорға салып, тегіс болғанша импульстеңіз. Лимон қабығы мен қара бұрышты себіңіз. Жемістерді құйып, қызмет етерден бір сағат бұрын тоңазытқышқа салыңыз. Йогуртпен бірге ұсыныңыз. Бұл салатты қауын, гуава немесе ананас сияқты басқа жемістермен бірге дайындап көріңіз.