Алхоры соусындағы тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Грильде пісірілген тауықтың (дайын түрін сатып алуға болады) терісі мен сүйектерінен тазартылады. Етті кішкене кесектерге кесіңіз де, үйрекке салыңыз. Етті толығымен жабу үшін қара өрік шырынын қант пен үгітілген мускат жаңғағының қоспасын құйыңыз. Баяу отта 20 минут қайнатыңыз. Тұздық ретінде балалар тағамы үшін целлюлоза мен қант қосылған қара өрік шырынын да қолдануға болады. грильдегі тауық еті 1 дана. целлюлоза қосылған қара өрік шырыны 250 мл. қант 2 ас қасық. мускат жаңғағы 1/2 шай қасық.