Бау-бақша стиліндегі тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жасыл жасыл бұршақты жолақтардан босатыңыз, жуыңыз және кішкене бөліктерге бөліңіз. Картоп пен сәбізді аршып, жұқа жолақтарға кесіңіз. Жас цуккиниді қабығынан тазартпай ұсақтап турап, аздап тұздап, шырынын сығып алыңыз. Дайындалған аяқтарды сүйектермен бірге кесектерге кесіңіз, тауық майына немесе маргаринге аздап қуырыңыз, қызармай, ет бөліктерін кастрюльге салыңыз. Тұздықты дайындаңыз: Қалған майы бар табада ұнды аздап қызартып, қуырыңыз, дәміне қарай тұздалған қайнаған су, тұз және бұрыштың қажетті қалыңдығына және мөлшеріне дейін сұйылтыңыз. Дайындалған көкөністерді кастрюльге еттің үстіне салыңыз, үстіне дайындалған тұздықты құйыңыз, 1/4 кесе кілегей қосып, көкөністер мен ет дайын болғанша өте баяу отта қайнатыңыз. Тұздалған қызанақ, қияр және қызыл болгар бұрышының салатымен ыстық күйінде ұсыныңыз.