"Гриль астында" қуырылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Май қабаттарымен дайындалған аяқтарды кең ыдысқа салыңыз, тұз, дәмдеуіштер, ұсақталған сарымсақ, дайын томат тұздығымен сұйылтылған қызанақ шырынын жағыңыз ("Ащы", "Оңтүстік") немесе кетчуп, тоңазытқышта 1-1,5 сағатқа қалдырыңыз. Қуыруға арналған табаны маймен немесе өсімдік майымен қыздырыңыз, аяқтарын қызарғанша жеткілікті жоғары температурада қуырыңыз. Тұздықтың қалған бөлігін ыдыстан табаға ет жіберген шырынмен бірге құйыңыз, табаны қақпақпен жауып, 5-10 минут қайнатыңыз. Содан кейін қақпақты алыңыз, сұйықтықты толығымен буландырыңыз, аяқтарын қуырыңыз. Дәл осындай аяқтарды пеште пісіруге болады, оларды пісіру парағына жайып, дереу қалған тұздықпен толтырады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "Гриль астында" қуырылған тауықтың аяқтары пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz