"Гриль астында" қуырылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Май қабаттарымен дайындалған аяқтарды кең ыдысқа салыңыз, тұз, дәмдеуіштер, ұсақталған сарымсақ, дайын томат тұздығымен сұйылтылған қызанақ шырынын жағыңыз ("Ащы", "Оңтүстік") немесе кетчуп, тоңазытқышта 1-1,5 сағатқа қалдырыңыз. Қуыруға арналған табаны маймен немесе өсімдік майымен қыздырыңыз, аяқтарын қызарғанша жеткілікті жоғары температурада қуырыңыз. Тұздықтың қалған бөлігін ыдыстан табаға ет жіберген шырынмен бірге құйыңыз, табаны қақпақпен жауып, 5-10 минут қайнатыңыз. Содан кейін қақпақты алыңыз, сұйықтықты толығымен буландырыңыз, аяқтарын қуырыңыз. Дәл осындай аяқтарды пеште пісіруге болады, оларды пісіру парағына жайып, дереу қалған тұздықпен толтырады.