"ТЕМЕКІ ТАУЫҚТАРЫ" АСТЫНДА ҚУЫРЫЛҒАН ТАУЫҚТЫҢ аяқтары (1 нұсқа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған орташа мөлшердегі аяқтарды, май қабатын алып тастамай, тұтастай кесу тақтасына салыңыз. Ағаш балғамен немесе илектеу түйреуішпен ұрыңыз, мүмкіндігінше ұсақталған сүйектерді алыңыз. Тұз, екі жағынан қаймақпен сүртіңіз, бұрыш, туралған сарымсақ себіңіз, оны етке сүртіңіз және суық жерде 1-2 сағат қайнатыңыз. Дайындалған аяқтарды майдың аз мөлшерімен қыздырылған табаға салыңыз, табаға қарағанда диаметрі кішірек жалпақ қақпақпен жабыңыз, үстіне пресс қойыңыз және аяқтарды екі жағынан баяу отта дайын болғанша қуырыңыз. Табиғи шөптермен, көкөністермен бірге қызмет етіңіз. Бөлек, ыстық дәмдеуіштерге қызмет етіңіз (ткемали, кетчуп, қыша).