"ТЕМЕКІ ТАУЫҚТАРЫ" АСТЫНДА ҚУЫРЫЛҒАН ТАУЫҚТЫҢ аяқтары (2 нұсқа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Аяқтарды май қабатын кеспей дайындаңыз, тұзбен, ұнтақталған қара бұрышпен сүртіңіз, тоңазытқышта бір сағаттай ұстаңыз. Қуыруға арналған табада өсімдік майын жақсылап қыздырып, аяқтарын бір қатарға қойыңыз. Олардың үстіне престі (5-6 кг) қойыңыз. Барлық сұйықтық қайнағанша және бір жағы қызарғанша баяу отта қуырыңыз. Содан кейін аяқтарды екінші жағына бұраңыз, сонымен қатар баяу отта қуырыңыз. Қуыру кезінде аяқтың пісіп кетпеуін қадағалаңыз, ет шырынды болып шығуы керек. Көкөністермен ыстық күйде ұсыныңыз.